PALAUTTEET
MITÄ ASIAKKAAT SANOVAT?
Asiakaskokemus Herttoniemenranta

Kalle Lax, kiinteistönvälitys, kiinteistönvälittäjä, asunnon myynti, kiinteistönvälittäjä helsinki, asunnon myynti herttoniemi, neliotliikkuu kalle lax, kiinteistönvälittäjä herttoniemi

"Kalle hoiti homman erittäin hyvin. Selkeä, laadukas myynti-ilmoitus ja esittelyvideo myytävästä kohteesta. Yhteydenotto ensimmäisen viestin jälkeen tuli 30min sisään, vaikka lähetin viestin illalla. Näyttöön tultiin sovittuna ajankohtana täsmällisesti ja näytössä Kalle antoi oman tilan eikä suotta "pakkomyynyt" asuntoa. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin nopeasti, ja Kalle auttoi asioissa jotka eivät välttämättä edes kuulu välittäjälle. Kaupat saatiin tehtyä vaivattomasti näistä syistä, sekä siitä syystä että hintapyyntö asunnolle oli heti lähellä hintaa, jonka olin mielessäni asettanut maksimiksi mitä olen valmis maksamaaan. Minä, sekä perhe olemme todella tyytyväisiä. Seuraavia sijoitusasuntoja katsellessa tai asunnon myyntiä harkittaessa ei tarvitse kahta kertaa miettiä kehen ottaa yhteyden ensiksi. 5/5 suoritus kaikkineen Kallelta"
Joonas, ostaja
Espoo, Keskus
ANN-MARI PIIRONEN
Sales manager SSA Group Oy
"Voin suositella lämpimästi Kallea kun tarvitset apua uudiskohteen myyntiin. Nopea ja palvelualtis, huippuhienot kuvat ja viimeisen päälle laaditut myyntitekstit. Asunnon esittely nousee aivan uudelle tasolle hienosti kuvatun myyntivideon sekä virtuaalistailauksen ansiosta. Arvostan myös sitä että saan ajankohtaista tietoa siitä missä mennään myynnin suhteen. Vahva suositus!"
ANTTONI KERKKONEN
Kaupallinen johtaja, osakas, Sijoitusasunnot.com
Poikkeuksellisen hyvää palvelua! Asioin vuosittain kymmenien kiinteistönvälittäjien kanssa, mutta Kalle erottui joukosta poikkeuksellisen hyvin tehdyillä pohjatöillä ja hyvin perustellulla näkemyksellä. Pyysimme arvioita kohteesta, mutta saimme paljon enemmän kuin osasimme odottaa. Vahva suositus, mikäli etsit asiantuntevaa välittäjää Pk-seudulta!
Asuntomme myytiin viidessä päivässä Kalle Laxin ammattimaisen, ystävällisen ja energisen työn tuloksena. Lämpimät kiitokset vielä Neliöt Liikkuu
Eeva, myyjä
Helsinki, Herttoniemi
Erinomaista, ripeää ja ammattimaista palvelua, kiitos! Ensiasunnon ostajana kauppojen tekemisessä oli minulle yhtä sun toista jännittävää ja kysyttävää, mutta Kallen kanssa oli mukava asioida. Suosittelen :)
Vilja, ostaja
Helsinki, Herttoniemi
Välittäjän toiminnassa erityisen hienoa oli tavoitettavuus. Vastauksen sai aina nopeasti kaikkiin kysymyksiin. Palvelu oli ystävällistä ja kaikki sujui vaivatta.
JYRI
Helsinki, Konala
Kallen tapa hoitaa asiat ja paneutua asiakkaan näkökulmaan on tinkimätön ja täyden viiden tähden arvoinen. Tiedän kuka välittää mun asunnot.
JANI VALKONEN
Helsinki, Munkkiniemi
Emilia, ostaja
Helsinki, Konala
Nopea ja sujuva palvelu. Välittäjä Kalle Lax tarttuu toimeen ripeästi ja asiantuntevalla otteella. Suosittelen!"
Terhi, myyjä
Vantaa, Martinlaakso
Kalle Lax myi asuntoni 10 päivässä, kaikki meni aivan loistavasti. Olen erittäin kiitollinen
Mika, myyjä
Helsinki, Konala
Jos ja kun tarvitsette asiantuntevan ja osaavan kiinteistönvälittäjän, niin suosittelen varauksetta Kalle Lax / Neliöt Liikkuu. Myynti lyhyessä ajassa, mitä aikaisempi ei onnistunut tekemään 6 kuukaudessa. Asiat hoituivat mallikkaasti ja luotto tekemiseen vahva.
Jukka, ostaja
Vantaa, Myyrmäki
Kalle on tosi asiantunteva ja palveluhenkinen kiinteistönvälittäjä. Välillä kävi ihan mielessä, että nukkuuko hän ollenkaan, kun vastasi sähköposteihini iltaisin ja viikonloppuisinkin. Mainiota asiakaspalveluhenkisyyttä kerrassaan!
Joonas, myyjä
Vantaa, Tikkurila
Kalle Laxin kanssa olin tekemisissä, palvelu oli ammattitaitoista ja asiakkaan suuntaan viestintä toimi moitteettomasti! Suosittelen!
Sanna, myyjä
Helsinki, Punavuori
Suuret kiitokset Neliöt Liikkuu LKV:lle palveluistanne! Kalle Lax sai minulta haastavan toimeksiannon, ja hän suoriutui siitä ammattitaitoisella, erinomaisella, mukavalla ja ennen kaikkeaa ajanhenkisellä otteella ja asenteella. Oli ilo käyttää palveluitanne. Oikein hyvää jatkoa Kallelle, Neliöt Liikkuu!
Kiitos Kalle huippu työstä, mitä teit asuntomme myynnin eteen. Palvelu oli todella asiakasystävällistä ja aktiivista. Näkee, että nautit työstäsi, jatka samaan mallin! Iso Kiitos!
Janica, myyjä
Vantaa, Myyrmäki
Erinomaista työtä Kalle Lax! 🥂 Hän sai asunnon myytyä nopeasti koronakriisistä huolimatta, mihin edellinen nimekäs välittäjä ei pystynyt 4kk aikana. Hyvää jatkoa ja vahva suositus Kallelle! 💥👌🏻 Tulemme käyttämään jatkossakin.
Rosa, myyjä
Espoo, Keskus
Harkinnassa ollut asunnon myynti, ja Kalle on ollut loistavasti tukena ja antanut arvokasta tietoa mitä kannattaa ottaa huomioon myyntivaiheessa. Jos ja kun aika koittaa, Kalle on meidän valinta.
Giani Tomalev
Vantaa, Tikkurila
Ostajana oli helppo asioida asiantuntevan välittäjän kanssa koko prosessin ajan.
Ville, Ostaja
Vantaa, Leppäkorpi
Kaisu, Myyjä
Helsinki, Roihuvuori
Kiitos sujuvista, tehokkaista ja miellyttävistä asuntokaupoista! Meillä kävi muutama välittäjä arvioimassa kotia, mutta kenelläkään ei ollut samanlaista paloa hommaan kuin Kallella. Hän näki kodissamme asioita, jotka jäivät muilta (ja olivat jääneet meiltäkin) näkemättä. Kallen hinta-arvio reilusti muita välittäjiä korkeampi - ja mikä parasta, hinta-arvio vielä mukavasti ylittyi. 20 näyttöä kahteen päivään, kaupat neljässä päivässä. 6/5 ja kiitos!
Timo, Myyjä
Helsinki, Roihuvuori
Tälleen myyjän näkökulmasta voin suositella Kalle Laxia. Perehtyi hyvin kohteeseen ja osasi asettaa hinnan kohdilleen. Mahtavat kuvat ja esittelyvideot. Kommunikointi oli nopeaa ja vaivatonta koko prosessin ajan. Näytöt saatiin hoidettua lyhyen ajan sisällä siten, ettei kämppää tarvinnut pitää tip top kunnossa viikkotolkulla. Kaupat muutamassa päivässä. Vahva suositus siis.
Mika, ostaja
Helsinki, Herttoniemi
Ostajan näkökulmasta erinomaista ja luotettavaa palvelua todella nopealla yhteydenpidolla. Kaikki kohteiden dokumentit selkeitä ja loppuun asti mietittyjä. Kiitos Kalle Lax 5/5!
Niklas, Ostaja
Helsinki, Laajasalo
Ei mitään valitettavaa. Kalle hoiti homman hienosti, jopa kyyditsi meidät vaimon kanssa kohteesta kohteeseen. Lopulta täydellinen asunto löytyi. Iso kiitos tästä! 10/10
Elina, Myyjä
Helsinki, Herttoniemi
Asunnon myynti hoitui todella sujuvasti. Kallen työhön oli helppo luottaa. Hän arvioi asuntomme arvon oikein ja hoiti kaikki käytännön asiat hienosti, eikä myynnistä tarvinnut itse oikeastaan huolehtia ollenkaan. Todella miellyttävää asiakaspalvelua! Kiitos!
Atte, Ostaja
Helsinki, Herttoniemi
Ostajan roolissa. Kalle hoiti homman kotiin esimerkillisesti!